avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună seara!De câteva luni,mai exact 5 luni,am primit ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună seara!De câteva luni,mai exact 5 luni,am primit o poprire ...

Bună seara!De câteva luni,mai exact 5 luni,am primit o poprire atât la angajator,cât și la banca unde mi se virează salariul.Intre timp,am mai primit o poprire.Eu sunt angajata în trei scoli,având 18 ore în total.Fiecare școală îmi oprește jumătate din venit,deși la diua dintre ele,venitul este de 1200.Am mai găsit un loc de munca,part-time,fiind angajata cu 4 ore,iar salariul meu este de 1200 de lei.Intrebarea mea este urmatoarea:Este legal sa se oprească din jobul part-time jumătate din salariu?Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 19:39, 10 Ianuarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La mai multe popriri, este legal sa se retina maxim 50% din toate veniturile nete.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se procedeaza in cazul a 2 popriri? api7 api7 Am o poprire pe conturi ,de la un card de cumparaturi. Executorul a pus apoi poprire si la angajator,desi acesta imi vira salariul in unul din conturile pe ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu HoriaV33 HoriaV33 Buna seara, Am avut o datorie neachitata la banca, m-am chinuit o perioada cu ratele, in cele din urma am o poprire pe salariu, conform legii. Eu practic ... (vezi toată discuția)
Poprire simionconstantin simionconstantin Buna seara eu am 2 joburi de cate 4 ore pe fiecare renumerate cu 550 lei net fiecare am si 2 propriri si un copil mic la intretinere cat poate sa imi opreasca ... (vezi toată discuția)