avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua am un copil care este diagnosticat cu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua am un copil care este diagnosticat cu autism l am ...

Bună ziua am un copil care este diagnosticat cu autism l am dus la un centru unde îl lăsăm acolo de la ora 8 pina la ora 12 dar am avut surpriza sa îmi găsesc copilul cu capul vinat umflat cind am cerut explicati ce sa întâmplat mi sa zis ca a avut un mic incident ca se mai intimpla practic mi am retras copilul de acolo întrebarea ar fi ce este de făcut în cazul asta copilul sa lovit destul de rău la cap plus ca nici măcar nu m au sunat cind sa lovit aștept un răspuns din partea dumneavoastră mulțumesc de eventualele răspunsuri.
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 22:18, 11 Ianuarie 2025
Bună ziua. Chestiunea este sensibila in situatia dvs si nu tot timpul puteti sa gasiti vinovati pentru aceasta situatie.
Poate copilul s-a lovit asa cum au spus oamenii „se mai intampla”, poate ca nu a fost supravegheat bine, poate ca a fost supravegheat dar cu toate acestea nu se putea impiedica evenimentul. Data viitoare cautati un centru care asigura supravegherea video, potrivit cu cerintele dvs. Acum, cu tot respectul problemei dvs, nu cred ca aveti ce sa faceti in sensul atragerii unei raspunderi.
Cu toata intelegerea pentru dvs. - sunt si eu mama - ce credeti ca ati putea face ? in nici o unitate unde sunt copiii in colectivitate , nu veti gasi supraveghetori “ unu la unu “ , copilul si supraveghetorul … Da , se intampla , copilul se putea impiedica de un covor , sa calce pe o jucarie si sa se dezechilibreze , si nenumarate alte situatii … Care - de altfel - se puteau intampla chiar si sub supravegherea dvs. Cred ca ati luat ( daca-mi permiteti ) cea mai neinspirata decizie sa-l retrageti , era foarte bine pentru copil - dat fiind diagnosticul lui - sa fie intre copii , sa socializeze , sa fie intr-o colectivitate . Nu era rau sa analizati mai la rece intamplarea , nu la primul impuls .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cer ajutor pentru un sfat, o parere - fetita abuzata de parinte ContSters318936 ContSters318936 Buna seara ,sint divortata de 3 ani ,am o fetita de 3 ani si 9 luni ....are program de vizita cu tatal :prima saptamina ,marti si joi cite 2 ore pe timp de ... (vezi toată discuția)
Am un baiat de 20 ani cu autism si nu mai pot gestiona situatia. ... natasav natasav Am un baiat de 20 ani cu autism si nu mai pot gestiona situatia. Am facut cerere la DGASPS pentru institutionalizare de aproximativ 1 an cu toate actele ... (vezi toată discuția)