avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua,eu am lucrat 1 an și 10 luni la o firma ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua,eu am lucrat 1 an și 10 luni la o firma apoi am plecat ...

Buna ziua,eu am lucrat 1 an și 10 luni la o firma apoi am plecat cu pauza de o sapt și m-am angajat în altă parte...aici am 2 luni de când muncesc dar sunt însărcinată în 3 luni, și am sarcina cu risc! Pot beneficia de prenatal sau ar trebui sa intru de la 8 luni in prenatal că sa am 6 luni de cotizare la ei? Va rog ajutați mă cu nu știu, mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:31, 15 Ianuarie 2025
Va mulțumesc!
Buna ziua, la sarcina gemelara cate zile de co de risc sunt 120 sau 140? Mulțumesc!
Tot 120 de zile sunt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de odihna este obligatoriu? olivia28 olivia28 Sunt angajata de 4 ani ca si gestionar,am ramas insarcinata in luna ianuarie 2013,in mai 2013 am intrat in concediu medical pentru sarcina cu risc pana intru ... (vezi toată discuția)
Stagiu cotizare prenatal GeorgianaGeorgiana2019 GeorgianaGeorgiana2019 Buna ziua! Imi puteti spune va rog daca pentru a beneficia de prenatal este necesar ca ultimile 6 luni inaintea acordarii sa fi cotizat fara intrerupere sau e ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie - concediu crestere copil GeorgianaGeorgiana2019 GeorgianaGeorgiana2019 Buna ziua! Va rog mult daca ma puteti ajuta cu un raspuns. Din data de 5.02.2018-5.05.2018 (90 zile) am fost in concediu medical (sarcina cu risc). Din data ... (vezi toată discuția)