avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună seara ! Am o întrebare: Am indemnizație de ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună seara ! Am o întrebare: Am indemnizație de 2054 lei si ...

Bună seara ! Am o întrebare: Am indemnizație de 2054 lei si doua propriri în valoare de 4 mii de lei ,cât din cei 2054 lei îmi vor fi opriți lunar? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 20:37, 12 Ianuarie 2025
50% din venitul lunar net.
Despre ce indemnizatie e vorba'?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Propriri danieltucaciuc danieltucaciuc buna ziua. firma la care lucrez mi-a retinut 50 la suta din salariu pentru propriri, si apoi restul ia virat in cont 440 lei. banca mi-a retinut jumatate si am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua . va rog sa ma ajutati. am doua propriri pe contul ... Jianusimona Jianusimona Buna ziua . Va rog sa ma ajutati. Am doua propriri pe contul de salariu de la raiffeisen. Si am si intarzieri la plata ratei din luna martie . Luna aceasta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!andrei ma numesc. am sa fiu scurt ,la obiect . sunt ... dydys dydys Buna ziua!Andrei ma numesc. Am sa fiu scurt ,la obiect . sunt in pensie cu 845 lei/luna.am 3 propriri pe pensie. Cf art729/3 CpC,suma de proprit este diferenta ... (vezi toată discuția)