avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensii Bună ziua, Am o întrebare legată de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensii Bună ziua, Am o întrebare legată de contribuția la pensia ...

Bună ziua,

Am o întrebare legată de contribuția la pensia de stat (care din acest an este puțin peste 1.000 Ron/lună minim)!
Dacă plătesc aceasta contribuție de ex. pentru 2 ani de acum înainte (2025-2026) pentru ca nu sunt angajată, acești ani se adaugă la pensia de invaliditate (dacă va fi cazul vreodată)? Sau vor fi luați în considerare doar pentru pensia anticipată sau pentru pensia limita de vârstă? Menționez ca am doar 38 ani
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:47, 13 Ianuarie 2025
Vor fi luați în considerare doar pentru pensia la limita de vârstă.
[ link extern ] /
Ultima modificare: Luni, 13 Ianuarie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada lucrata cu invaliditate 3 este adaugata la perioada contributiva? Manuela Anton Manuela Anton Buna ziua ! 1.)Daca o persoana are grad de invaliditate 3 din 04,04,02019 si a lucrat continuu pana la intrarea in vigoare a noii legi a pensiilor ... (vezi toată discuția)
Ce stagiu de cotizare trebuie , pentru femeile cu copii, ca sa ... Em77 Em77 Ce stagiu de cotizare trebuie , pentru femeile cu copii, ca sa poată ieși mai devreme la pensie? (vezi toată discuția)
Buna ziua, pe data de 9 oct 2026, voi implini varsta de 63 ani, ... Pensiamea Pensiamea Buna ziua, pe data de 9 oct 2026, voi implini varsta de 63 ani, deci ma calific pentru pensie. Stiu ca daca am un copil nascut si crescut de mine, beneficiez ... (vezi toată discuția)