avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua...am luat o mașină din Germania în rate ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua...am luat o mașină din Germania în rate și nu ...

Bună ziua...am luat o mașină din Germania în rate și nu am mai putut plăti ratele din cauza situație financiare din România...acum câteva zile ma oprit politia și mia zis ca masina este declarata furata care sunt consecințele
Cel mai recent răspuns: SunnyXxxX , utilizator 19:03, 14 Ianuarie 2025
Bună ziua !Interesantă povestea!Stiti cum sta treaba, întârzierea plății ratelor nu evidenția în baza de date a poliției că autoturismul este furat.? ( banca nu vă oferea credit pentru un autoturismul furat)Care sunt consecințele? Dacă sunteți implicat citiți ART 228 CP
Ultima modificare: Marți, 14 Ianuarie 2025
SunnyXxxX, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintare de autoturism Ionut127 Ionut127 In acest weekend care a trecut,la cererea unui prieten ne-am deplasat la tatal acestuia pentru a ne da masina,sa iesim in oras,toate bune si frumoase,stiind ca ... (vezi toată discuția)
Schimb cu auto cu nr false cornelia50 cornelia50 am dat un renault trafic la ultima rata de leasing si am primit un audi a6 inmatriculat cu nr false in august 2007.pana acum 4 luni dosarul s-a plimbat intre ... (vezi toată discuția)
Am cumpărat din germania, fără să văd în acel moment, un auto declarat furat în 2009. l-am înregistrat la fisc dar nu am continuat și la poliție, ce pot face ca s-o înmatriculez? DragosJam DragosJam Buna ziua.Am cumparat un auto cu mentiunea in talon la observatii AUTO DECLARAT FURAT IN GERMANIA . Nu am vazut asta la cumparare .Am declarat masina la ... (vezi toată discuția)