avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara, Imi puteti spune va rog cum se procedeaza ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara, Imi puteti spune va rog cum se procedeaza in situatia ...

Buna seara,
Imi puteti spune va rog cum se procedeaza in situatia in care in anul 2013 mama mea si-a construit o casa, a facut proiectul si toate documentele necesare a fost si la primaria din sat unde a depus si acolo documentele solicitate iar la final a venit cineva de la primarie si i-a facut receptia. De atunci ea fost la primarie anual si a platit impozitul calculat. Anul acesta cand a fost i s-a spus ca i s-a calculat gresit impozitul ca si cum ar fi teren fara locuinta si ca urmeaza sa ii calculeze din urma. Intrebarea este daca i se poate calcula diferenta de impozit din urma si pe cati ani?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 21:36, 16 Ianuarie 2025
Buna ziua

Conform codului de procedura fiscala este de 5 ani si incepe sa curga de la data de 1 ianuarie a anului urmator celui in care a luat nastere creanta.

Mama va plati impozitele din urma incepand cu 2019. Restul anilor s-au prescris.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie de impunere anuala pentru cas 2013 primita in octombrie 2018, pfa-ul radiat din martie 2017 popic75 popic75 Tocmai am primit Decizie de impunere anuala pentru CAS 2013 pe CNP-ul personal., PFA-ul pe care functionam in 2013 a fost radiat in martie 2017. Intre timp, ... (vezi toată discuția)
Pentru un teren intravilan sa plătit impozit pana în anul 2013,cand ... linianam383@gmail.com linianam383@gmail.com Pentru un teren intravilan sa plătit impozit pana în anul 2013,cand a decedat bunica mea. De atunci nu sa mai achitat nimic. Va întreb dacă sa prescris... ... (vezi toată discuția)
Din ce moment trebuie sa platesc impozitul pentru o casa nou construita MonicaMarocico MonicaMarocico Am o casa construita din anul 2008 cu PV de terminare constructie inregistrate la primarie in anul 2008. Din motive legate de teren, terenul fiind cumparat de ... (vezi toată discuția)