avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sunt medic stomatolog si am un contract de colaborare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sunt medic stomatolog si am un contract de colaborare

Bună seara,sunt medic stomatolog si am un contract de colaborare cu un cabinet stomatologic si sunt înregistrată ca persoană fizică autorizată. Doresc să vă întreb dacă în acest caz, am personalitate juridică sau nu am ? Mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Vineri, 17 Ianuarie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:47, 17 Ianuarie 2025
Persoana Fizică Autorizată nu dobandește personalitate juridică prin înregistrarea la Registrul Comerțului. Deoarece se inregistreaza la Registrul Comertului inseamna ca este autorizata pentru a face anumite acte si fapte

Vedeti si acest articol
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare cabinet stomatologic (asociatul unic nu este inca medic) florinflori florinflori BUna ziua! Sotia mea vrea sa isi infiinteze un cabinet stomatologic - SRL, ea nefiind inca medic insa va avea ca angajati/colaboratori 4 medici stomatologi. ... (vezi toată discuția)
Kinetoterapeut pfi siempreska siempreska Buna seara! Un absolvent de kinetoterapie doreste sa incheie un contract de prestari-servicii cu un spital; in ce forma poate lucra legal? Am inteles ca o ... (vezi toată discuția)
Constatare si sanctionare contraventie i.i. dan_co dan_co Buna ziua. In cazul in care se intocmeste un proces verbal de constatare si sanctionare a contraventiilor constatate cu prilejul executarii unui control la o ... (vezi toată discuția)