avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1272 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce se poate face pentru a urgenta redactarea unei ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce se poate face pentru a urgenta redactarea unei hotarari judecatoresti? ...

Ce se poate face pentru a urgenta redactarea unei hotarari judecatoresti? Procesul s-a terminat in luna septembrie si pana acum nu am primit nimic
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 09:21, 19 Ianuarie 2025
Vorbiți cu avocatul ca sa va ajute.
Vedeți ce va zice.

Fără avocat nu știu câte șanse ati avea dacă fără avocat bun este extrem de dificil...
Și eu când nu am mișcat niciun deget a durat un an redactarea hotărârii judecătorești.

București 2025
Ultima modificare: Vineri, 17 Ianuarie 2025
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

Dupa ce face cererea in cat timp poate obtine hotarare?

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Vorbiți cu avocatul ca sa va ajute.
Vedeți ce va zice.

Fără avocat nu știu câte șanse ati avea dacă fără avocat bun este extrem de dificil...
Și eu când nu am mișcat niciun deget a durat un an redactarea hotărârii judecătorești.

București 2025

Ori cate interventii faceti, instanta va merge tot in ritm propriu. Fiecare judecator are multe dosare pe rol si lucreaza la fiecare cand le vine randul, in limita timpului disponibil.
Nu se iau la rând.
Sunt aspecte care contează de motivarea avocatului.
De aceea la unii durează un an și la alții o luna.

Însă, pot fi și judecatori de rea-credință.
Eu am întâlnit doar o judecătoare de rea-credință care se temea ca ii voi face praf hotărârea pronunțată și cum clientul a vrut sa nu declansez ostilitățile fata de o corupție bazata pe apararea intereselor proprii ale judecătoarei dar și cu alt apanaj am lasat-o balta.
Avocatii nu pot interveni decât în anumite condiții...
Am verificat după un an dacă era redactata hotărârea și nu era redactată. Poate ca s-a redactată în 2 ani...
Eu, după 10 zile am oprit orice insistență la solicitarea clientului. Trebuia sa facă si o plată ca sa am timp...

București 2025
Ultima modificare: Duminică, 19 Ianuarie 2025
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand consideram ca un magistrat a calcat pe bec? Just-drept Just-drept Am gasit pe net un comentariu scris de binecunoscutul judecator de la CSM, Cristi Danilet. Pe pagina: ... (vezi toată discuția)
Executare silita alexandru_79 alexandru_79 Buna!In urma introducerii pe rolul instantei a unei actiuni civile in care solicitam pe langa actualizarea despagubirilor civile periodice ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva unui complet de judecatoridin tribunal,,instanta competenta??? Manole Dumitru Manole Dumitru Daca prin acte doveditoare, in fata instantei penale competente, faci dovada ca solutia data atat in instanta de fond cat si in instanta de recurs, a fost ... (vezi toată discuția)