avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Primaria de care apartin a divulgat unei alte persoane ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Primaria de care apartin a divulgat unei alte persoane cate auto detin

Salut! Primaria de care apartin a divulgat unei alte persoane fizice fara drept de proprietate, cate autovehicule detin. Este legal asa ceva? Ce masuri pot lua? Din pacate informatia s-a aflat si nu mai pot face nimic cu asta.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:25, 21 Ianuarie 2025
Verificati daca aceste informatii fac parte din cele cu caracter public /lista cuprinzând documentele de interes public.

Puteti sesiza Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salutare! am o intrebare referitoare la divulgarea salariului ... Deteru Deteru Salutare! Am o intrebare referitoare la divulgarea salariului primit catre un angajat unui alt angajat. Concret, nu am prevazut expres in contract acest ... (vezi toată discuția)
Sesizare anspdcp bizbiz bizbiz Buna ziua. Am nevoie de o informatie. In firma la care am lucrat au fost anumite nereguli si angajatorul mi-a produs un prejudiciu material prin prelucrarea ... (vezi toată discuția)
Inregistrare audio bogdan999999 bogdan999999 Am o intrebare simpla, are voie angajatorul sa ma inregistreze audio la locul de munca ? (vezi toată discuția)