avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1346 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Am un client care livreaza bunuri prim Emag in Ungaria
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Am un client care livreaza bunuri prim Emag in Ungaria

Buna seara! Am un client care livreaza bunuri prim Emag in Ungaria la persoane fizice. S-a inregistrat in OSS si intrebarea e ca: se emite facturi cu TVA 19% , in Ungaria TVA -ul e 27 %. E corect facturarea cu 19 %?
Ultima modificare: Marți, 21 Ianuarie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Buna ziua, o societate comerciala platitoare de tva lunar, vinde ... unior tepid unior tepid Buna ziua, O societate comerciala platitoare de tva lunar, vinde marfa prin platforma Emag pt clientii care sunt inregistrati in Emag Ungaria HUF, se vinde ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! dupa aceasta avizare de intrare in regimul special ... b.elena b.elena Bună ziua! Dupa aceasta avizare de intrare in regismul special O.S.S., vom emite facturi, catre clientii fara cod valid de tva din Ungaria, cu valoarea ... (vezi toată discuția)
Referitor sistemul oss si facturarea din marketplace lizcri lizcri O societate vinde in Ungaria prin intermediul unei platforme online. Vanzarea se face atat catre persoane fizice, cat si juridice. In momentul de fata s-a ... (vezi toată discuția)