avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1184 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... As dori sa stiu daca anii de facultate la zi sunt ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

As dori sa stiu daca anii de facultate la zi sunt considerati ...

As dori sa stiu daca anii de facultate la zi sunt considerati pentru cei minimum 15 ani de contributie necesari pentru pensie.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:37, 22 Ianuarie 2025
Perioada cursurilor universitare la zi nu intra in calculul celor 15 ani de stagiu contributiv.
Ultima modificare: Miercuri, 22 Ianuarie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie; conditii indeplinire stagiu minim de cotizatie! babanovac babanovac Buna ziua! As dori sa ma ajutați sa clarific dacă am dreptul, conform actualei legislatii, la pensie de vârsta in condițiile in care am 11 ani și 7 luni ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca minima iongiurca iongiurca va salut, va rog o informatie cu privire la citi ani minim este nevoie pentru a iesi la pensie la limita de virsta (si daca facultatea si armata se adauga la ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! În legătură cu legea pensiilor 360, va rog sa ... Lmiron Lmiron Bună ziua! În legătură cu legea pensiilor 360, va rog sa mi spuneți dacă cei 5 ani de facultate, cursuri de zi, diploma licenta fac parte din cei 35 de ... (vezi toată discuția)