avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua. Am fost girant din păcate la CAR . Acea ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua. Am fost girant din păcate la CAR . Acea persoana ...

Buna ziua. Am fost girant din păcate la CAR . Acea persoana nu a plătit , cum pot să-mi recuperez banii ? Ce act ar trebui sa completez pentru a depune la tribunal? Va multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La Judecătorie trebuie să depuneți cerere de chemare în judecată.
Dar plătiți un avocat să v-o redacteze, dacă vreți să câștigați procesul.
Contează și cum e formulată cererea, și motivată în fapt și în drept.
Ultima modificare: Joi, 23 Ianuarie 2025
Dapix, utilizator
Va recomand intai sa discutti cu un avocat despre conditiile ca sa aveti de castigat, de ce depinde recuperarea banilor, ce taxa de timbru ar fi si varianta amiabila, eventual. E important sa nu cheltuiti bani pe un demers care are sanse mici, de aceea intai informati-va corect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este obligatoriu partajul după divorț, și poate cere despăgubiri soțul care nu mai locuiește în apartamentul bun comun? titus1967 titus1967 1.Partajul este obligatoriu dupa divort ? se poate vinde apartament dupa divort fara partaj 2 Se poate cere despagubiri lunare de la sotie pentru nu ... (vezi toată discuția)
Girant executat silit aurelia_a85 aurelia_a85 In martie 2012 m-am pus girant CAR pentru un coleg, a luat 7500 lei. Acum, in martie 2014 am primit instiintare ca nu si-a achitat ratele stabilite si ca daca ... (vezi toată discuția)
Am cazut la intelegere pasalegaviorela pasalegaviorela Buna ziua . 1-Eu si cumnata am ajuns in instanta pt a dezbate succesiunea fratelui meu decedat . Ne-au fost aprobate cerereile amandurora dar nu am avut nici o ... (vezi toată discuția)