avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am un dosar pe rol la Curtea de Apel Ploiești - ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am un dosar pe rol la Curtea de Apel Ploiești - contencios administrativ- ...

Am un dosar pe rol la Curtea de Apel Ploiești - contencios administrativ- mi- a fost anulat apelul pt neicadrare in motive de legaliate- art 488, nu am primit până acum hotărârea judecătorească; care sunt pașii de urmat in această situație?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 15:54, 24 Ianuarie 2025
Apelul sau recursul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recursul in ncpc Just-drept Just-drept Dacă reclamanta a introdus recursul conform art. 488 NCPC, dar nu a invocat nici un aliniat din art. 488, se poate solicita respingerea recursului introdus de ... (vezi toată discuția)
Repunere pe rol a unei cauze suspendate in baza art.244 pct.1 c.p.c. si solutionare matilda2009 matilda2009 Buna seara. Am un dosar in recurs la o curte de apel, avand ca obiect contestatie decizie de pensionare. In ianuarie 2011 s-a dispus suspendarea ... (vezi toată discuția)
Fondul cauzei la curtea de apel. mai exista apel ? Adrian_Gorj Adrian_Gorj Buna seara ! Am o mica nelamurire in ce priveste exercitarea acestei cai de atac in urmatoare situatie : Cererile cu valoare de peste 1.000.000 Ron, sunt ... (vezi toată discuția)