avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua, în data de 25.01 2025 am intrat în ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua, în data de 25.01 2025 am intrat în depășire la ...

Bună ziua, în data de 25.01
2025 am intrat în depășire la un autovehicul, depășirea a fost efectuata pe linie discontinua, dar celalalt participant a accelerat în timp ce eu eram în depășire și m-am incadrat pe banda mea pe linie continua, întrebarea mea este: mi se poate suspenda permisul de conducere pentru asta? Și dacă da pe ce perioada
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: 13DAVID13 , utilizator 16:22, 26 Ianuarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vi se poate suspenda pe 60 de zile conform art. 101/3/g din OUG 195/2002.
[ link extern ]
Chiar dacă nu am putut intra pe banda deoarece o accelerație el, dacă nu accelera el intram pe banda mea

latka a scris:

Vi se poate suspenda pe 60 de zile conform art. 101/3/g din OUG 195/2002.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara am depasit un autovehicul la trecerea de pietoni si ... Conttableta77 Conttableta77 Buna seara am depasit un autovehicul la trecerea de pietoni si am fost sanctionat cu suspendarea permisului pe 60 de zile si 6 puncte amenda ,este ok ? (vezi toată discuția)
Linie continua si una discontinua ContSters184021 ContSters184021 Sa presupunem ca intalnesc un marcaj longitudinal format dintr-o linie continua si una discontinua alaturate, cea discontinua fiind cea mai apropiata de mine ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sotului i s-a suspendat permisul de conducere pe o ... Eta 51 Eta 51 Buna ziua, sotului i s-a suspendat permisul de conducere pe o perioada de 60 de zile si 6 puncte de amenda adica 835 lei, pentru neacordare prioritate la ... (vezi toată discuția)