avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua! Măcelăria de sub apartamentul meu ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua! Măcelăria de sub apartamentul meu tranșează carcase ...

Bună ziua!Vă rog să mă ajutați cu un sfat :Măcelăria de sub apartamentul meu tranșează carcase la ora 6.30 ,în fiecare dimineață făcând un zgomot infernal. Toate petițiile mele către diverse instituții au fost inutile. Am înregistrări, dar nu sint omologate.Ce pot face în situația asta?Vă mulțumesc!
Ultima modificare: Luni, 27 Ianuarie 2025
Gabriela Andrieș, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriela Andrieș , utilizator 04:33, 28 Ianuarie 2025
Contravențiile la Legea 61/1991 se constată de către primar, împuterniciții acestuia, de către ofițerii sau agenții de poliție ori de către ofițerii, maiștrii militari și subofițerii din jandarmerie, precum și, pentru faptele constatate în zona specifică de competență, de către polițiștii de frontieră.
Vă mulțumesc pentru răspuns! Am scris primăriei despre situație.Inca aștept răspunsul lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Competente politie locala Tuinea Florian Tuinea Florian Un politist local poate aplica snctiuni, in cazul unei contraventii prevazuta de art.2, pct.31 din Legea 61/1991 rep.? (vezi toată discuția)
Este vreo lege care restricționată muncitorii care lucrează pe șantier să respecte o anumită lege a liniștii publice? Stormwatch Stormwatch Buna seara, In cartierul unde stau se construiește ceva, iar ei dărâmă clădirea de langa, iar blocul trepidează deja, nu ar trebui sa fie o lege ... (vezi toată discuția)
Nu pot dormi noaptea de zgomotul cainilor raduionel raduionel Locuiesc la bloc in aproprierea caselor si nu pot dormi noaptea de zgomotul cainilor. Intrebare: unde ma pot adresa ? (vezi toată discuția)