avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate nu pot dormi noaptea de zgomotul cainilor
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

nu pot dormi noaptea de zgomotul cainilor

Locuiesc la bloc in aproprierea caselor si nu pot dormi noaptea de zgomotul cainilor. Intrebare: unde ma pot adresa ?
Cel mai recent răspuns: eraz , utilizator 20:01, 4 August 2012
Legea nr. 61/1991 (republicata 2011), pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice:
...................
Art. 3. - Constituie contraventie savarsirea oricareia dintre urmatoarele fapte, daca nu sunt comise in astfel de conditii incat, potrivit legii penale, sa fie considerate infractiuni:
..................
17) lasarea in libertate ori fara supraveghere a animalelor care pot prezenta pericol pentru persoane sau bunuri;
.................
Art. 4. - (1) Contraventiile prevazute la art. 3 se sanctioneaza dupa cum urmeaza:
a) cu amenda de la 100 lei la 500 lei, cele prevazute la pct. ... 17),...
................
Art. 6. - (1) Contraventiile se constata de catre primar, imputernicitii acestuia, de catre ofiterii sau agentii de politie ori de catre ofiterii, maistrii militari si subofiterii din jandarmerie, precum si, pentru faptele constatate in zona specifica de competenta, de catre politistii de frontiera.

(2) In cazul contraventiilor pentru care legea prevede sanctiunea amenzii, agentul constatator, odata cu constatarea aplica si sanctiunea.

:luck::luck::luck::luck:


Ultima modificare: Sâmbătă, 4 August 2012
eraz, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cainele vecinului latra foarte mult si puternic micael108 micael108 Va rog sa-mi indicati daca exista legislatie privitor la relatiile intre vecini cu referire la nivelul zgomotului produs intre gospodarii. Am incercat sa ... (vezi toată discuția)
Dreptul la liniste la apartament AnaEva AnaEva Buna ziua, Vecina are un catel care latra incontinuu, zi si noapte, am înregistrări la 1,3, noaptea, problema persista din iulie 2017 de cand m-am mutat ... (vezi toată discuția)
Ce pot sa fac legal impotriva vecinului care da tv-ul la maxim zi de zi beta986 beta986 Am un vecin ce foloseste TV-ul la maxim de dimineata de la 6,30 pana noaptea la 00:00. De curand si-a montat tv-ul pe peretele din dormitor.Am tot fost la el ... (vezi toată discuția)