avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1527 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! Are cineva idee daca un asistent medical se ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! Are cineva idee daca un asistent medical se poate ...

Buna ziua! Are cineva idee daca un asistent medical se poate transfera de la un spital din Uk la un spital din Romania?
Ultima modificare: Marți, 28 Ianuarie 2025
Palade90@gmail.com, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:54, 29 Ianuarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Intrebati la Ministerul Sanatatii/Ministerul Muncii.
Și cum iau legătura cu ei?Online sau să sun la ei?Ma puteți îndruma ,vă rog?Multumesc
Ministerul Sănătății
[ link extern ] /

Ministerul Muncii, Familiei, Tineretului și Solidarității Sociale
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna tuturor. am si eu o intrebare in privinta platilor retroactiv ... ValentinaC123 ValentinaC123 Buna tuturor. Am si eu o intrebare in privinta platilor retroactiv a alocatiei de stat pentru copil minor. Am depus cerere, dar Agentia nu a efectuat plata ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. sunt elevă a Școlii postliceală sanitară carol ... IOM15 IOM15 Bună ziua. Sunt elevă a Școlii Postliceală Sanitară Carol Davila, specializare Asistent Medical Generalist si am 25 de ani și nu am copiii. Vă rog ... (vezi toată discuția)
Am tot auzit că în iunie a fost încărcată prima tranșă ... Elena Bretean Elena Bretean Am tot auzit că în iunie a fost încărcată prima tranșă de 125 lei pe cardurile sociale. Eu nu am primit nimic,știe cineva care este adevărul,au fost ... (vezi toată discuția)