avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1251 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am tot auzit că în iunie a fost încărcată prima ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am tot auzit că în iunie a fost încărcată prima tranșă ...

Am tot auzit că în iunie a fost încărcată prima tranșă de 125 lei pe cardurile sociale. Eu nu am primit nimic,știe cineva care este adevărul,au fost încărcate cardurile sau nu? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Elena Bretean , utilizator 10:44, 1 August 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se pare ca a fost incarcata prima transa ....sesizati Ministerul Muncii, Familiei, Tineretului și Solidarității Sociale
[ link extern ]
Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu mai primesc toți pensionarii cu venituri mici ... Paula1977 Paula1977 Bună seara .NU MAI PRIMESC TOTI PENSIONARII CU VENITUFI MICI BANI PE CARDUL SOCIAL DE ALIMENTE?DOAR CEI CU HANDICAP SI CEI CU VARSTA DE PESTE 65 DE ANI? (vezi toată discuția)
Persoanele cu dizabilitati mai primesc acei bani ( 250 lei ) ... Dinu Moldovanu Dinu Moldovanu Persoanele cu dizabilitati mai primesc acei bani ( 250 lei ) la 2 luni ,bani care am inteles ca vin din fonduri europene ,pana in prezent nu s a mai încărcat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! are cineva idee daca un asistent medical se poate ... Palade90@gmail.com Palade90@gmail.com Buna ziua! Are cineva idee daca un asistent medical se poate transfera de la un spital din Uk la un spital din Romania? (vezi toată discuția)