Salut, am intrat in unul dim magazinele Altex si am luat un smartwatch de la vitrina unde era expus, am iesit si nimeni nu ma oprit, peste ceva timp a inceput sa ma mustre constiinta..., nu puteam manca, nici sa dorm, am mers inapoi la magazin si l-am pus intre niste rafturi cu speranta ca il va vedea cineva din lucratori...
Intrebarea mea este: oare ce urmeaza? Cum procedeaza cei de la Altex? Merg foarte rar prin zona dar tot ma framanta, oare au dat si la politie?
Vreau sa mentionez faptul ca ceasul era scos, desprins de la curea, am pus mana si a cazut cureaua si in acel moment nustiu ce a fost de am mers mai departe cu el in mana...
Deja o trecum cel putin o luna, daca dadeau la politie oare in cat timp te depisteaza?
Dupa acest caz am inceput sa analizez asa fel de situatii, au urmari foarte grave, eu personal in timp de o saptamana am slabit deja cu 5 kg , sotia m-a programat pe la medici , zice ca is ceva bolnav... dar mie mi-i asa de rusine ca nu pot sa spun care e cauza
gi-jane2
Moderator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
dintr-o prostie, vedeti, puteati raspunde penal, cercetat, amprente... pt ce ?
ati avut mare noroc, ar fi cazul sa depasiti momentul, faptul e consumat, nu are sens sa va mai perpeliti ca va imbolnaviti.