avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Salut, am intrat in unul dn magazinele Altex si am ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Salut, am intrat in unul dn magazinele Altex si am luat un smartwatch ...

Salut, am intrat in unul dim magazinele Altex si am luat un smartwatch de la vitrina unde era expus, am iesit si nimeni nu ma oprit, peste ceva timp a inceput sa ma mustre constiinta..., nu puteam manca, nici sa dorm, am mers inapoi la magazin si l-am pus intre niste rafturi cu speranta ca il va vedea cineva din lucratori...
Intrebarea mea este: oare ce urmeaza? Cum procedeaza cei de la Altex? Merg foarte rar prin zona dar tot ma framanta, oare au dat si la politie?
Cel mai recent răspuns: Rus Jon , utilizator 13:44, 1 Februarie 2025
Magazinul depune plangere daca nu au vazut cine a luat produsul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca am achitat dauna si pretul hainelor pe care le-am sustras din magazin fara sa le achit , proprietarul mai poate sa scrie plingere la politie ? vizitator65 vizitator65 Buna ziua .. va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns , sfat sau parere . Zilele trecute am sustras dintrun magazin de articole vestimentare niste haine , ... (vezi toată discuția)
Amenda sau privare de libertate? florentina94 florentina94 Zilele trecute am fost intr-un magazin H&M ,am vazut un lantisor dragut l-am luat in cabina l-am probat iar ceasul rau m-a impins sa-l bag in geanta cu toate ... (vezi toată discuția)
Insusire articol din magazin fara intentie ContSters337003 ContSters337003 ieri am intrat intr un magazin altex , m am uitat la niste produse si am plecat fara sa vreau cu un set de baterii in mana, nu in buzunar,chiar nu mi am dat ... (vezi toată discuția)