avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Montare locker pe centura blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Montare locker pe centura blocului

Bună ziua,

Asociația de Proprietari dorește să închirieze o suprafață pe centura blocului pentru montarea unui locker automat de tipul celor pentru livrări, conform art. 50 lit. b) din Legea 196/2018, cu acordul majorității proprietarilor.

Easyboxul nu afectează structura clădirii, iar contractul de închiriere prevede bransarea la rețeaua electrică a asociației cu contor pasant.

În acest context, este necesară o autorizație de construire sau un aviz de la primărie, ori este suficient acordul Asociației de Proprietari? Există reglementări locale sau generale care ar putea împiedica montarea acestuia?

Președintele spune ca este nevoie doar de acordul proprietarilor și comitetului.

Mulțumesc anticipat pentru răspunsuri!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 16:42, 30 Ianuarie 2025
Este necesară autorizație, însă e vorba de o procedură simplificată. Autorizația se cere de către viitorul proprietar.
Ultima modificare: Joi, 30 Ianuarie 2025
adriandimitriu, utilizator

adriandimitriu a scris:

Este necesară autorizație, însă e vorba de o procedură simplificată. Autorizația se cere de către viitorul proprietar.

Viitorul proprietar fiind firma care deține locker sau Asociația de Proprietari? Îmi cer scuze pentru confuzie.
La întrebarea aceasta dvs ar trebui să răspundeți. Eu n-am de unde să știu cum v-ați înțeles . Dacă nu știți, clarificați cu furnizorul lockerului
Ultima modificare: Joi, 30 Ianuarie 2025
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, locuiesc intr-un bloc mic, cu curte privata, imprejmuita ... 0723530099 0723530099 Buna ziua, Locuiesc intr-un bloc mic, cu curte privata, imprejmuita cu gard si locuri de parcare in incinta curtii. Autorizatia de construire a blocului ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari contor comun 2 scari mirelahanganu mirelahanganu Buna ziua,va rog frumos sa-mi spuneti daca cumva este ilegal sa faci asociatie de proprietari pe un singur tronson dintr0un bloc cu 5 tronsoane. Adica blocul ... (vezi toată discuția)
Constatare consum de apa rece necontorizat (furt) StRotaru StRotaru Asociația de proprietari la care sunt administrator este titular de branșament APA NOVA. Astfel pe baza citirilor contoarelor pasante existente eu împart ... (vezi toată discuția)