avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Conditii retragere bani cu cardul, modificate fara ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Conditii retragere bani cu cardul, modificate fara stiinta mea.

Buna seara.
Am cont la o Banca si am card. La card am dezactivat functia de contactless de cand cineva mi-a incasat bani cu telefonul său.
Acum am descoperit ca fara sa fi schimbat cardul, fara sa fi facut alte schimbari, s-a facut modificarea ca sa se poata plati contactless "doar de la suma de". Numai ca suma aia are limita foarte sus, la 90.000 lei. Si pana acolo, nefiind nevoie de PIN. Peste suma pe care o am eu in cont. Practic, oricine are cardul meu poate folosi toti banii.
Este clar ca cineva din interiorul Bancii a facut asta cu buna stiinta. Poate la cerere, facand "un serviciu" cuiva fata de care are obligatii, sau strans cu usa.
Ce pot face eu impotriva Bancii?
Cel mai recent răspuns: TafainaNatasa , utilizator 16:33, 2 Februarie 2025
cerere de modificare limita
Alt analfabet functional! Ce nu s-a inteles? Eu am dezactivat contacless, ei mi-ai reactivat-o dar cu limita de suma. Limita foarte sus fara PIN. Se cere PIN dupa 90,000 lei. Degeaba cer (dar deja am facut cand am aflat) modificarea limitei daca omul lor imi umbla iar in cont si modifica conditiile de retragere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card credit den71gr den71gr anul trecut in octombrie, am fost la banca sa-mi schimb cardul deoarece trecusera cei doi ani. Am schimbat cardul si am intrebat daca trebuie sa pun limita pe ... (vezi toată discuția)
Card folosit fraudulos cont golit integral yokkyu yokkyu As dori sa stiu ce demersuri trebuie sa fac deoarece mi- s-a utilizat cardul de credit fraudulos, au fost extrasi toti banii de pe el ( in jur de 1500 de lei) ... (vezi toată discuția)
Cineva a creat acum 5 luni un cont pe netflix și a plătit folosind datele cardului meu. nu ar trebui ca banca să garanteze securitatea banilor clienților? darius12 darius12 speta: In august ac am observat pe un extras de cont ca sunt abonat la netflix de 5 luni in conextul in care eu nu am creeat un astfel de cont. Am blocat ... (vezi toată discuția)