avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... calcul cm ingrijire copil dupa crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

calcul cm ingrijire copil dupa crestere copil

Ce sume intra in baza de calcul a unui concediu medical de ingrijire copil sau de boala obisnuita care urmeaza unei perioade de 2 ani crestere copil? Aceeasi lege,158/2005 cu modificarile ulterioare lasa loc de interpretari diferite celor mai putin obisnuiti cu interpretarea legilor .Concret: se ia in calcul salariul minim brut pe economie , 600 lei, sau indemnizatia pe care mamica respectiva a primit-o ( care in cazul meu e mai mare de 600)
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 21:50, 10 Februarie 2010
Baza de calcul o reprezinta indemnizatia primita pentru concediu CIC pe baza adeverintei eliberate de Agentia locala pentru prestatii sociale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical ingrijire copil pana la 2 ani dupa concediu crestere copil irinuca2 irinuca2 Buna ziua.Numele meu este Simona si am o mare nelamurire.Acum 2 ani,am nascut o fetita.Pe 13.11.2009 ea a implini 2 anisori.Dupa data de 14.11.2009 mi/am bagat ... (vezi toată discuția)
Baza legala la baza de calcul concediu medical la intoarcerea din cresterea copilului rodica enescu rodica enescu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. La intoarcerea din cresterea copilului (oct.2009) in prima zi mama prezinta certificat de concediu ... (vezi toată discuția)