avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Model de contract de comodat pentru punct de lucru
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Model de contract de comodat pentru punct de lucru

Bună ziua, vă rog dacă puteți să mă ajutați cu un model de contract de comodat pentru punct de lucru între primărie și asociația umanitară pe care am înființat-o. Vă mulțumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Februarie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 00:29, 14 Februarie 2025
Adică primaria va pune la dispoziție spațiul pentru a fi folosit de asociatie (ong)?
Primaria ar trebui sa propuna continutul contractului de comodat, ca este o situatie speciala, si fiind act cu titlu gratuit este considerat act de dispozitie, trebuie aprobat de Consiliul Local, si cu siguranta secretarul general al UAT-ului va avea un cuvant de spus in privinta asta, trebuind sa avizeze legalitatea - au zis ei ca nu sunt in stare sau nu vor ei sa propuna contactul, ci sa vina ONG-ul cu un model sau propunere? In plus, contractul trebuei sa aiba clauze specifice, adaptate destinatiei si caracterelor acelui spatiu, situatiei ref. dotari, utilitati etc., nici vorba sa paota exista un model universal / general-valabil....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema sediu ong (asociatie) grunwald grunwald Buna ziua, Daca sunt probleme cu sediul unui ONG la dobandirea personalitatii juridice, sa zicem dupa primul termen la judecatorie, care e procedura pentru ... (vezi toată discuția)
Acordul sgg-ului pentru denumirea unui ong ContSters98245 ContSters98245 Doresc sa infintez alaturi de alte 2 persoane o Asociatie non-profit. Am foacut toata documentatia, am rezervarea de nume precum si contractul de comodat si ... (vezi toată discuția)
O asociație dorește sa ajute un membru cu o donatie Ralexandra09 Ralexandra09 Buna ziua. Va rog să mă ajutați cu un răspuns. O asociație cu profil medico sanitar (unde se strâng bani din donații pentru diverse aparate, consumabile ... (vezi toată discuția)