avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună seara, pentru un credit la BRD de care ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună seara, pentru un credit la BRD de care ...

Bună seara, sunt executat silit pentru un credit la BRD de care nu îmi amintesc. Am fost la BRD să cer informații la care mi-au zis că nu figurez la ei cu credite,au zis să caute în arhivă. Vreau să vă zic că eu am la ei conturi in € și primesc și pensia pe card . Acesta, zic cei de la kruk că, ar fi din 2012 ,eu nu am primit notificări,nu am fost sunat ,nu am contul blocat. Mulțumesc
Aveti 15 zile de cand ati aflat sa contestati datoria, altfel sunteti bun de plata. Trebuie cerut dosarul de executare si facuta contestatia in functie de ce gasiti acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptie credit siri2014 siri2014 In decembrie 2007 am incheiat un credit nevoi personale cu rate pe 10 ani. In ianuarie 2009 dupa pierderea locului de munca am imcetat sa mai efectuez plati. ... (vezi toată discuția)
Poprire ciudata Bgaby Bgaby Buna ziua, Tocmai mi s-a pus o poprire pe conturi de catre un executor judecatoresc. Am sunat la executor care mi-a zis ca este vorba de un credit Zaplo din ... (vezi toată discuția)
Admisa cerere de executare silita ContSters425629 ContSters425629 Doresc sa fac contestatie la executare silita,la un credit din luna 07.2005 incheiat la Banca Romaneasca in valoare de 10.000 lei pe termen de 5 ani care a ... (vezi toată discuția)