In urma unei tâlhării in care am fost partea vătămată am fost contactat de avocatul inculpatului să mă prezint la tribunal pentru a îmi recupera suma de bani cu care m am constituit parte civilă.
Programul, jobul și locația în care trebuie să mă deplasez nu îmi permit să ajung la ședința respectivă.
Întrebarea mea este, nu se poate trimite acea suma de bani printr un transfer bancar?
Nu cunosc aceste aspecte, dar respectivul avocat mi a zis că trebuie să fiu prezent fizic pentru a semna că renunț la plângerea civilă.
Pot sa trimit prin mail dovada că inculpatul și a achitat prejudiciul.
Aș avea nevoie de o lămurire, nu cunosc aceasta speță. Și dacă se poate trimite/încasa acea suma de bani fara a mă pune pe drumuri.
Buna ziua, Achitarea prejudiciului este una, si semnatura ca renuntati la plangere este inca una, adica alta.
Sunt doua chestiuni acolo, si probabil ca prima este conditionata de a doua, si este o discutie larga de facut aici.
Sfatul este sa va angajati avocat, iar onorariul acestuia platit de dvs, va fi solicitat instantei ca cheltuiala judiciara.
Condamnare
tionro
imi puteti spune si mie in cazul in care fac recurs ... am sanse sa primesc mai putin?
19/10/2011 Condamnare
Solutie: In baza art 215 ind 1 alin . 1 C.p. ... (vezi toată discuția)