avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 172 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Nume gresit Brief mare/mic Germania
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Nume gresit Brief mare/mic Germania

Buna ziua, am achizitionat o masina sh din Germania de la un dealer autorizat. Masina a fost cumparata pe firma.

Am verificat actele si pe briful mare/mic la nume apare numele meu personal desi in contract si in factura apare numele firmei.

A mai patit cineva ceva asemanator? Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 5 Februarie 2025
Vlad923, utilizator

Alte discuții în legătură

Intermediere achizitie auto second-hand fara tva (din ue) NeoMatrix NeoMatrix Buna ziua, Am gasit zilele trecute pe internet o firma care intermediaza achizitia de autoturisme second-hand din spatiul intracomunitar (Germania), fara ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare in romania a unui autoturism nyk72 nyk72 Am cumparat o masina din Germania personal,pe briful mare propietar este o firma ,iar masina am cumparat o de la un dealar care este o alta firma ,factura este ... (vezi toată discuția)
Procedura explicita achizitionare autoturism claudixxx claudixxx In urma unor experiente mai putin fericite legate de achizitionarea unui autoturism doresc sa ma interesez mai mult despre procedurile necesare achizitionarii/ ... (vezi toată discuția)