Bună seara!Am și eu problema și sper sa găsesc o rezolvare sau o îndrumare la dvs.
Anul trecut,am depus un dosar pt baterii electrice,prin programul Repower.Dosarul a fost depus în termeni și înaintea unui vecin.Dosarul a fost primit,fiind ok și ni s a spus ca o sa ne anunțe când o fi aprobat,sau ceva de genul.In urma cu vreo săptămână,mi a spus vecinul ca a fost sunat sa semneze un contract ,cred ca pt Afm,caci contract am semnat și noi când am depus dosarul .Auzind ca el a fost contactat,am sunat la firma și mi s a spus ca am fost sunat și eu și din cauza ca nu am răspuns,am pierdut locul.Am verificat toate apelurile din ziua respectiva,având doar cinci,și niciunul nu erau de la ei.Ca am pierdut finanțarea,nu mi pare rău,îmi pare rău că sigur este o frauda și a băgat alt dosar în locul dosarului meu.Va mulțumesc pt eventualele răspunsuri sau îndrumări.
Este posibil?
Suzette47
Buna ziua..Maine ar fi trebuit sa continui o promotie insa azi am fost chemata la sediu de catre firma cu care colaboram pentru o promotie..Povestea incepe ... (vezi toată discuția)