avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Mi s-a propus incheierea ctr de munca nedeterminat ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Mi s-a propus incheierea ctr de munca nedeterminat ...

Bună seara,dacă ma ajuta și pe mine cineva va rog...
Mi sa propus incheierea ctr de munca nedeterminat ,din motive neimpozabile salariatului cu 31 martie și acordarea 3 salarii brute...as vrea sa știu dacă mai beneficiez de asigurare medicala (având coasigurati și părinții mei)...prima data au spus nete dar am refuzat deoarece în ctr scrie brute
Ma interesează deoarece eu am diabet 1 insulinodependent și părinții erau coasigurati
Ultima modificare: Joi, 6 Februarie 2025
lauriancului, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:41, 7 Februarie 2025
Mai sunteti asigurat inca 3 luni de la data incetarii contractului individual de munca.
Mulțumesc mult ,dar tot nu înțeleg de ce insista ei sa dea cele 3 salarii net și nu brut conform cu contractul intern din banca,care scrie clar ca vor fi brute
,și în cele 3 luni după întra și coasiguratii?
Ultima modificare: Vineri, 7 Februarie 2025
lauriancului, utilizator
Tot aia este ..din brut se scad contributiile.
Da am înțeles,dar acum sau sucit,vor sa încheiem sapt viitoare un acord ca încheiem ctr de munca la 28 februarie, și la sfârșitul lunii februarie sa îmi plătească luna februarie și martie inclusiv, plus 3 salarii +28 zile concediu ramase de anul.trecut...am impresia ca ceva este în neregula nu cumva as putea sa obțin mai mult...eu nu am greșit cu nimic..pur și simplu au renunțat la angajații romani din proiect..va mulțumesc mult dacă îmi spuneți ce ar trebui sa fac

Cornel Vasile a scris:

Tot aia este ..din brut se scad contributiile.

Puteti negocia mai multe salarii compensatorii .. verificati si la Casa de Pensii daca sunteti in regula cu stagiu de cotizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul minim pe economie Kyrcea Kyrcea Buna ziua. Lucrez la o firma de paza cu contract pe 3 luni cu varianta de prelungire si as dori sa stiu daca de la 1 februarie trebuie sa scrie pe contract ... (vezi toată discuția)
Un copil major poate fi coasiguratul unuia dintre parinti? mnd mnd buna ziua, in cazul in care copilul are peste 18 ani si nu realizeaza venituri, dar nici la scoala nu mai merge, poate fi coasiguratul unuia dintre parinti? ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! de curand am demisionat de la firma unde lucram,dar ... Lucasxxx Lucasxxx Buna ziua! De curand am demisionat de la firma unde lucram,dar am ramas cu 16 zile din concediul de odihna neefectuate ( 7 zile/2021 si 9 zile/2022 ). Ce suma ... (vezi toată discuția)