avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună ziua! Vă rog, este nevoie de martori la prima ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună ziua! Vă rog, este nevoie de martori la prima înfățișare ...

Bună ziua!
Vă rog, este nevoie de martori la prima înfățișare într-un proces de moștenire (în care partea pârâtă nu are de făcut întâmpinări, obiecții)?
Martorii sunt audiați doar dacă aceasta proba a fost solicitata de parti(prin acțiune sau intampinare)și dacă a fost încuviințata de instanta.Acest lucru nu se întâmplă la primul termen de judecata ci la următoarele..
Buna ziua,

Martorii vor fi legal citati la termenul de judecata la care trebuie sa se prezinte.
Mulțumesc! Instanța poate solicita prezența obligatorie a unui avocat pentru partea (părțile) pârâtă?
Ultima modificare: Marți, 11 Februarie 2025
TrofinM, utilizator
In succesiuni, nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa intampinare ionutandrei1985 ionutandrei1985 buna ziua! deranjez si eu cu o intrebare: -lipsa depunerii intampinarii intr-un proces civil, rectificare de carte funciara, la ce poate duce ? ce cod de ... (vezi toată discuția)
In cuprinsul actiuni de divort sperantagabi sperantagabi in cuprinsul actiuni de divort nu sunt martori numiti cu nume si adresa specificinduse ca vor fi prezentate la prima infatisare la cere se prezinta un avocat ... (vezi toată discuția)
Cand nominalizez martorii? andabej andabej Am introdus o actiune pe drept comun si am cerut si aprobarea probei cu martori. Era necesar sa trec si numele martorilor pe care ii am in vedere. Eu m-am ... (vezi toată discuția)