avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... În aprilie 2025 ma pot pensiona la limita de vârstă ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

În aprilie 2025 ma pot pensiona la limita de vârstă dar eu ...

În aprilie 2025 ma pot pensiona la limita de vârstă dar eu doresc sa continui activitatea . Menționez ca sunt femeie administrator scoala gimnaziala de stat și ma intereseaza cum trebuie sa procedez prin notificare sau cerere ?@
Ultima modificare: Vineri, 7 Februarie 2025
Mariana1962, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:21, 8 Februarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveti doua optiuni :
- fie iesiti la pensie si va continuati activitatea uin baza unui nou c.i.m.

- fie va continuati activitatea fara sa va depuneti dosarul de pensionare
intrebarea mea este in ce conditii imi continui activitatea?
fac o cerere o notificare catre director CA ?
acest răspuns util
Pe baza unei cereri formulate cu 30 de zile inainte de data indeplinirii cumulative a conditiilor de varsta standard si a stagiului minim de cotizare pentru pensionare si cu aprobarea angajatorului, salariatul poate fi mentinut in aceeasi functie maximum 3 ani peste varsta standard de pensionare, cu posibilitatea prelungirii anuale a contractului individual de munca.
sunt nascuta la data de 23.12.1962 si se pare ca pensionarea se va face la varsta de 65
acest răspuns util
Pensie limită de vârstă: Aprilie 2025

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumul pensie salar Zahan M Zahan M In luna martie implinesc 65 de ani. Mi-am depus cerere sa continui acvtivitatea la acea primarie care a fost aprobata de primarul comunei. Legea imi permite sa ... (vezi toată discuția)
O salariata indeplineste curand conditiile de pensionare pentru ... dijmarescu dijmarescu O salariata indeplineste curand conditiile de pensionare pentru limita de varsta ( face 61 ani). Situatia 1: daca doreste continuarea activitatii pana ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am 2 joburi . am sunt născută pe data de 21,10,1962. ... Tudose Angelica Tudose Angelica Bună ziua! Am 2 joburi . Am sunt născută pe data de 21,10,1962. Lucrez din aprilie 1983. Știu ca varsta de pensionare in cazul meu este 62 ani și 4 ... (vezi toată discuția)