avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis de conducere

E posibil ca cineva care are 8 clase sa faca scoala de soferi pentru categoria B si sa conduca buldoescavator sau miniincarcator(operator utilaje constructii).
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 19:44, 1 Noiembrie 2006
:O categoria B nu este pt. conducerea autoturismelor? :( eu asa stiam pana acum #-o ;
Ultima modificare: Miercuri, 1 Noiembrie 2006
neo21, utilizator
da poate face scoala si obtine permisul dar nu e vorba de categoria B

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate face scoala de soferi daca ai numa 8 clase monica_14 monica_14 Buna! Sotul meu are 8 clase si ar vrea sa obtina si el permis de conducere categorie B. Intrebarea mea este : se poate face scoala de soferi cat B daca are 8 ... (vezi toată discuția)
Pot conduce o masina de categoria b daca am obtinut permisul in urma examinarii pe masina cu cutie automata? Nedelea Maria Nedelea Maria Daca am facut scoala de soferi pe o masina cu schimbator de viteza si am dat prima examinare pe aceeasi masina dar am picat , dar in schimb la urmatoarea ... (vezi toată discuția)
Angajare sofer dorel1234 dorel1234 Buna seara. As dori sa intreb daca pentru ocuparea funcției contractuale de execuție de șofer, treapta 1 in cadrul unei institutii publice, este suficienta ... (vezi toată discuția)