avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1182 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... In urma divortului parintilor, am primit prin donatie ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

In urma divortului parintilor, am primit prin donatie jumatate ...

In urma divortului parintilor, am primit prin donatie jumatate din aparatement , cu actul de donatie am fost la primarie ca sa ma treaca in evidente.
Este necesar sa merg ss la cadastru ? Ce acte trebuie sa duc la cadastru in cazul in care trebuie sa merg si acolo? Multumesc anticipat!!!
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 14:24, 9 Februarie 2025
Buna ziua

Cand s-a facut donatia notarul ar fi trebuit sa faca si incrierea in cartea funciara si sa primiti un extras de informare care sa confirme acest lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare casa parinteasca andredan andredan am facut succesiunea dupa mama si as vrea sa vand casa parinteasca dar am o nelamurire cu privire la cadastru, acesta fiind pe numele mamei decedate. pot vinde ... (vezi toată discuția)
Apartament ipotecat popamaryi popamaryi Buna ziua! va rog sa ma ajutati! Vreau sa cumpar un apartament ipotecat dar nu stiu care sunt demersurile! Va rog sa imi spuneti ce este de facut! Va ... (vezi toată discuția)
Schimbul numelui proprietarului Roxiuxx Roxiuxx Buna ziua.Am si eu nevoie de ajutorul vostru,daca se poate. Parintii mei,divortati,sunt plecati in strainatate de cativa ani,mami e stabilita acolo, si vor sa ... (vezi toată discuția)