avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Locuiesc in Olanda, casatorit, si as vrea sa revin ...
Discuție deschisă în Executare silită

Locuiesc in Olanda, casatorit, si as vrea sa revin ...

salutare. locuiesc in olanda, casatorit, si as vrea sa revin in tara. am ceva datorii la stat lucrand ca self employed , si as vrea sa stiu daca ma poate executa silit in tara pt taxele alea, si ce se poate intampla daca nu am nimic pe numele meu, si daca sotia poate fi executata in numele meu (sau daca proprietatea detinuta e dobandita in timpul casatoriei dar pe numele sotiei). multumesc frumos.
Puttei fi executat oriunde, sigur. Bunurile comune pot fi partajate si executate silit. Nu este relevant pe numele cui au fost cumparate. Sotia nu este executata, doar dv.
multumesc frumos pt raspuns. deci daca o proprietate este doar pe numele sotiei tot bun comun se considera corect?
Nu este relevant numele, conteaza daca e bun din timpul casatoriei sau nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare de bunuri comune bradusorin bradusorin Buna seara, Doresc sa ma ajute un bun cunoscator in ale executarii silite. In urma cu ceva timp am scos o suma de bani din banca pentru cineva. Acel cineva nu ... (vezi toată discuția)
Speta executare silita datorii pynu pynu Buna ziua , Se da urmatoarea speta : Sotia este executata silit de catre fisc pentru datorii , ea nu detine pe numele ei nici o propiretate care poate fi ... (vezi toată discuția)
Executare silita bunuri comune ContSters269846 ContSters269846 buna ziua,se poate face executare pe o masina cumparata pe numele sotiei actuale care ii poarta numele fostului sot care are executare pe bunuri mobile si ... (vezi toată discuția)