avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua. Am fost trecuta ca si martor intrun dosar ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua. Am fost trecuta ca si martor intrun dosar civil . ...

Buna ziua.
Am fost trecuta ca si martor intrun dosar civil . Imi doresc sa nu mai particip la acest proces. Este posibil sa fac o cerere si sa cer renuntarea la participare?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 13:40, 9 Februarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua. Nu, ca regula, nu este posibil asa ceva. Este insa posibil sa fiti adusa cu mandat, adica cu fortele de ordine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de judecare in lipsa iuliana.jilavu iuliana.jilavu buna ziua,sunt martor intr-un proces de talharie,mai exact un ins a talharit un altul,i-a furat lantul de aur....dupa un timp mi l-a vandut mie spunandu-mi ca ... (vezi toată discuția)
Martor in instanta loredana69 loredana69 am fost citat ca martor intrun proces civil in care nu m am prezentat trimitand un fax prin care afirm ca nu am nimic de declarat.cel care m a citat in ... (vezi toată discuția)
Martor mincinos CEOFIOFI CEOFIOFI Intrun concfict cu lovire exista un martor mincinos pana in prezent la politie si chiar la confruntarea de la politie cu cei inplicati si martor. In ... (vezi toată discuția)