avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bunicul a deținut un teren înainte de Colectiv, in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bunicul a deținut un teren înainte de Colectiv, in 1990 el ...

Bunicul a deținut un teren înainte de Colectiv, in 1990 el nu a mai declarat acel teren , aproximativ din anul 2000 am inceput sa-l fosim, deși este declarat la registrul agricol, primăria ne-a refuzat dreptul să-l declarăm la impozit, pentru că nu deținem acte pe el, există o posibilitate să-i facem acte? Cu totopgraful s-a măsurat terenul dar a fost dar bani cheltuiți că nu s-a putut rezolva nimic. Și ca uzucapiune am înțeles că trebuie să plătesc impozit pe el. Cum se poate proceda?

Alte discuții în legătură

Atribuire suprafata de teren - probleme cezarad cezarad Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine daca se poate cu o problema. Bunicii mele i s-a atribuit in anul 1985 de catre Consiliul Popular teren in folosinta de ... (vezi toată discuția)
Mostenire teren wolfyman wolfyman Buna ziua. Tata a mostenit un teren (cu o casa batraneasca) de la mama lui iar mama lui il mostenise de la mama ei. Actul de mostenire vechi al bunicii spune ... (vezi toată discuția)
Succesiune sau uzucapiune de 30 de ani? calinbubu2004 calinbubu2004 buna...am si eu o problema mare...avem o casa la tara...dar nu avem act de propietate pe teren si pe casa.casa este a strabunicii lui mama. de dansa nu stim ... (vezi toată discuția)