avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună seara, în decursul zilei de 09.02.2025 am ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună seara, în decursul zilei de 09.02.2025 am văzut un anunț ...

Bună seara, în decursul zilei de 09.02.2025 am văzut un anunț de închiriere garsonieră, am apelat am discutat detalii urmând ca el să mi trimită un contract pe mail, am primit contractul, totul era în regulă am semnat, am făcut transferul de bani.
La scurt timp sun înapoi pentru a întreba ceva, unde el îmi răspunde ca dacă e în legătură cu chiria mă sunați mâine ca e disponibilă, nu mi a recunoscut numărul. Eu îi spun ca am semnat un contract și am trimis banii la care îmi închide și îmi blochează numărul.
Am făcut sesizare la bancă pentru frauda, înșelătorie urmează să mă duc și la poliție.
Cum aș putea să mi recuperez banii ?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 23:44, 15 Februarie 2025
Buna seara. Da. In cadrul procesului penal, va recuperati banii prin constituirea dvs ca parte civila.

Insa, am o curiozitate (doar ca sa nu faca si altii la fel) si anume,
Ati semnat contractul si ati facut plata fara sa vedeti garsoniera?
Adica, se practica acest sistem? (nu este gluma, doar o curiozitate)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tentativa frauda vanzatori olx cflorini cflorini Buna ziua, va rog sfatuiti-ma ce ar trebui sa fac. voi scrie pe scurt despre ce e vorba. Fiind interesat de achizitionarea unui autovehicul second, rasfoiesc ... (vezi toată discuția)
Cartela cu abonament mobil blocata LAURAMARIANA LAURAMARIANA Buna ziua.Mi-am facut in data de 13.08 .2014,un abonament de telefonie mobila la Digi,cu 5 euro nelimitat in orice.Am vorbit intr-o zi vreo 8 ore,dat tot in ... (vezi toată discuția)
Cand trebuie să eliberez locuința? absentnemotivat absentnemotivat Buna ziua! Situația în care ma aflu este următoarea: Locuiesc cu chirie( contract înregistrat la anaf) de la jumătatea lunii Martie într-un apartament ... (vezi toată discuția)