avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara! Ma poate ajuta cineva cu o informație? ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara! Ma poate ajuta cineva cu o informație? Sunt chemat ...

Buna seara! Ma poate ajuta cineva cu o informație? Sunt chemat la un proces in calitate de intimat pentru recunoașterea unei fapte din alta tara , banuiesc ca din cauza unei amenzi pe care am luat-o in germania , 180 de euro imi puteți supune va rog frumos ce pot face daca nu am posibilitatea de a ajunge la acel proces ? Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 09:49, 11 Februarie 2025
Buna ziua

Ar trebui sa depuneti personal, sau prin avocat o intampinare.

Daca nu puteti ajunge puteti sa cereti, motivat, amanarea (prin intermediul intampinarii), puteti sa angajati un avocat care sa va reprezinte sau sa lasati lucrurile sa mearga de la sine, caz in care se va judeca in lipsa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amanare proces ilarion184 ilarion184 Buna ziua , Acum 3 luni am luat 2 amenzi pe nedrept de la politia rutiera si am inceput procedurile sa ii dau in judecata . Acum pe 22 sept 2010 am termenu ... (vezi toată discuția)
Cum pot proceda? wap54 wap54 Am termen la prima instanta pe data de 12 martie, intimata EOS KSI nu mi-a transmis intampinarea la contestatia depusa de mine, la termen nu ma pot prezenta pt ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare Muscky Muscky Buna ziua, In luna decembrie am angajat un avocat pt a Face contestatie la executare invocand prescriptia extintiva fiind in termenul de 15 Sile. Dupa ... (vezi toată discuția)