avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1271 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Adeverinte ieftine sau scumpe pentru pensionari?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Adeverinte ieftine sau scumpe pentru pensionari?

Buna seara!
Ce se mai aude cu posibilitatea ca pensionarii sa-si poata scoate cat mai ieftin adeverintele de la arhivele nationale, arhive private, lichidatori de firma, in vederea recalcularii pensiilor cu toate contributiile avute si neluate in calcul in legile anterioare?
Ultima modificare: Vineri, 25 Iulie 2025
alt pensionar, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:51, 26 Iulie 2025
Este înregistrat la Camera Deputatilor pentru dezbatere
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma desfiintata. cum aflu unde are arhiva pentru a obtine documente necesare pensionarii? aureliao2015 aureliao2015 Buna seara As dori sa aflu de unde obtin o adeverinta privind vechimea in munca, necesara la dosarul de pensionare, daca firma respectiva si-a incetat ... (vezi toată discuția)
As vrea să știu dacă legea care a fost propusă că pensionarii ... parascutadoina parascutadoina Asi vrea să știu dacă legea care a fost propusă că pensionarii cu pensii sub 3000 lei sa nu plătească adeverințele cu venitul brut a fost aprobată sau ... (vezi toată discuția)
Sunt pensionar din anul 2009. din anul 2011, am lucrat . inital ... vicamircea vicamircea Sunt pensionar din anul 2009. Din anul 2011, am lucrat . inital cu fractiune de timp 2h/ zi la firme cu capital privat. Ulterior, am ramas salariat, la ... (vezi toată discuția)