Buna ziua.
Care este prețul unui avocat pentru o executare silită pentru ocupare abuzivă de proprietate și cât timp durează aceasta daca este depusă în regim de urgență.
Vă mulțumesc.
Onorariile sunt confidentiale, le aflati in discutii individuale cu fiecare avocat si difera in functie de complexitatea problemei, pregatirea si experienta avocatului etc.
Nu imi este clar de ce aveti nevoie de avocat, daca sunteti debitor sau creditor, daca aveti deja un ordin de evacuare sau nu.
Contactati in privat pentru cuantum onorariu, insa cu mai multe detalii, nu prea sunt suficiente cele aratate mai sus.
Sunt proprietarul imobilului și mi-a fost spartă ușa și înlocuită cu alta de la care eu nu mai am chei de acces. In imobil sa instalat o familie de romi pe care poliția nu ii poate da afară din casă. De aceea trebuie sa fac o evacuare silită cu un avocat.Ma interesa care este costul și cât timp durează până la evacuare.vecinii sunt tot de etnie romă și nu se baga că le este frică s-au poate că sunt și ei implicați .Când am venit cu politia toți au zis că ei nu știu nu au văzut nimic nici când sa spart ușa și să înlocuit cu alta ceea mă face să cred că sunt și ei implicați uni dintre ei .Eu când mă duceam acolo și deschideam ușa înainte imediat ieșeau și ei afară, iar acum că s-au spart pereți și sa înlocuit ușa nimeni nu știe nimic nu a auzit nimic.Am reușit ulterior să smulg anumite informații de la un vecin și mi-au zis că vin și fac gălăgie se droghează acolo dar nu vor să se bage că le este frică.
Durata procedurii este de câteva luni spre deosebire de procesele normale care durează ani..Durata depinde și de volumul de munca al fiecărei instante,etcetc.zDe ex la sect 1 s a dat rermen în 2,3 săptămâni, la sectorul 5 a durat câteva luni pana a fost stabilit termenul de judecata.