ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

Cum pot proceda legal in a evacua pe aceasta persoana.
 whiteskin 
	    	Utilizator

whiteskin 
	    	Utilizator	    

whiteskin, utilizator
 whiteskin, utilizator 	
			~ final discuție ~
 SimonaPascanu	                   

Buna ziua, 
Apelez la expertiza Dvs. pentru a incerca sa rezolv o situatie cu care ne confruntam de cca 6 ani de zile, de cand proprietarul apartamentului ... (vezi toată discuția)
	                    SimonaPascanu	                   

Buna ziua, 
Apelez la expertiza Dvs. pentru a incerca sa rezolv o situatie cu care ne confruntam de cca 6 ani de zile, de cand proprietarul apartamentului ... (vezi toată discuția)

alinalina45	                   

Inundat de vecin, pasi de urmat pt rezolvarea problemei, model notificari?Buna ziua! De o saptamana am facut sesizare verbala catre administrator ca in baie pe ... (vezi toată discuția)
	                    alinalina45	                   

Inundat de vecin, pasi de urmat pt rezolvarea problemei, model notificari?Buna ziua! De o saptamana am facut sesizare verbala catre administrator ca in baie pe ... (vezi toată discuția)

ContSters44992	                   

De ceva vreme am probleme cu vecinii care stau deasupra mea, cu vecina in special. Se pare ca ei si-au pus gresie in hol si vecina, dimineata, seara, cand e ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters44992	                   

De ceva vreme am probleme cu vecinii care stau deasupra mea, cu vecina in special. Se pare ca ei si-au pus gresie in hol si vecina, dimineata, seara, cand e ... (vezi toată discuția)