BogdanGri 
	    	Utilizator

BogdanGri 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Epuree	                   

Casa la tara fara autorizatie din 1947, de paianta demolabila sau renovabila?
Trebuie sa fac o succesiune la tara pe un teren pe care exista o casa de paianta ... (vezi toată discuția)
	                    Epuree	                   

Casa la tara fara autorizatie din 1947, de paianta demolabila sau renovabila?
Trebuie sa fac o succesiune la tara pe un teren pe care exista o casa de paianta ... (vezi toată discuția)

alinasibogdan	                   

Buna ziua.Am un teren cu o casa veche pe el, care este cazuta.as vrea sa stiu daca se poate face constatarea casei respective fara o autorizatie de demolare( ... (vezi toată discuția)
	                    alinasibogdan	                   

Buna ziua.Am un teren cu o casa veche pe el, care este cazuta.as vrea sa stiu daca se poate face constatarea casei respective fara o autorizatie de demolare( ... (vezi toată discuția)

laviv79	                   

V-as ruga sa ma ajutati cu un sfat. Am cumparat o casa de paianta in Bucuresti, care a fost incendiata chiar inainte de a semna contractul de ... (vezi toată discuția)
	                    laviv79	                   

V-as ruga sa ma ajutati cu un sfat. Am cumparat o casa de paianta in Bucuresti, care a fost incendiata chiar inainte de a semna contractul de ... (vezi toată discuția)