avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Perioada de șomaj dintre 28.05 2012 pana la ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Perioada de șomaj dintre 28.05 2012 pana la 25.06.2013 este ...

Perioada de șomaj dintre 28.05 2012 pana la 25.06.2013 este considerata vechime în muncă? Mai exact am 14 anu vechime pana atunci și cu aceasta perioada as face cei 15 ani necesari perioada minima ca să ies la pensie anul viitor
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:12, 14 Februarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Perioada de șomaj realizată ulterior datei de 1 aprilie 2001 este stagiu contributiv.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Perioada de șomaj dintre 28.05 2012 pana la 25.06.2013 nu este considerata vechime în muncă, dar, in speta, intra in calculul celor 15 ani de stagiu minim contributiv.
Ultima modificare: Vineri, 14 Februarie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, perioada de somaj din anul 1996 se ia in calcul ca ... Elena Tomescu Elena Tomescu Buna ziua, Perioada de somaj din anul 1996 se ia in calcul ca vechime in munca in cazul pensiei anticitate ? Deasemeni perioada de somaj din anul 2020 se ia ... (vezi toată discuția)
Echivalare stagiu contributiv din alt sistem de pensii Alex2705 Alex2705 Buna ziua, se poate adauga la stagiul contributiv din sistemul public de pensii, cativa ani realizati in sistemul de pensii al avocatilor (inainte de angajarea ... (vezi toată discuția)
Somer:perioada de somaj=vechime in campul muncii? dgrsj dgrsj SOMER(#-o):perioada de SOMAJ se considera vechime in campul muncii?Imi este necesara informatia pentru a-mi calcula corect data pensionarii anticipate ... (vezi toată discuția)