avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Înșelăciune-prejudiciu recuperat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Înșelăciune-prejudiciu recuperat

Bună ziua, am și o întrebare la dumneavoastră! În decembrie am.platit un avans în valoare de 4000 de lei pt execuția unui pat! Individul si-a băgat banii în buzunar , nu a livrat produsul , nu a restituit avansul! Am făcut reclamații la Politie pt inselaciune și Anaf pt evaziune fiscala, a folosit un cont personal nu al firmei pt recepționarea avansului!
În urma cu 2 zile a început sa fie chemat la audieri individul!
Astăzi mi-a restituit avansul 2 luni+ mai târziu....
Întrebarea mea este ce se întâmplă în acest caz? Se închide de la sine dosarul? Eu nu doresc sa retrag plângerea deoarece aceasta întârziere mi-a cauzat și alte prejudicii materiale !
Mulțumesc
Ultima modificare: Vineri, 14 Februarie 2025
Jwjwj, utilizator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 23:58, 14 Februarie 2025
Bună ziua, Dosarul nu se inchide de la sine. Se fac anumite hartii. Dosarul se deschide prin sesizarea formulata, si se inchide in functie de situatie in mai multe moduri, intre care clasare, renuntare la urmarirea penala, trimitere in judecata si altele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! asociatia de proprietari a apelat la o inteprindere ... MDC24 MDC24 Bună ziua! Asociatia de proprietari a apelat la o Inteprindere Individuala pentru a termoizola casa scării unui bloc. Firma a prezentat un contract pe care ... (vezi toată discuția)
Retragere plângere penală pentru înșelăciune: care este procedura? puffytel puffytel buna ziua am depun in luna iulie 2017 o plangere penala impotriva unei doamne care se afla la 600km de mine pentru cateva comenzi pe care nu le-a onorat cu ... (vezi toată discuția)
Care este pedeapsa ce poate fi aplicata pentru un dosar de urmarire penala pentru inselaciune? gogu88 gogu88 o persoana a inheiat un contract de prestari servicii cu un individ acesta a complectat cu date fictive de teama unui control de la garda financiara si a ... (vezi toată discuția)