avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Intrebare referitoare la un contract de conventie ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Intrebare referitoare la un contract de conventie civila

Buna ziua,
Am o intrebare referitoare la un contract de conventie civila :
Se poate incheia contract de conventie civila intre o Persoana Juridica (in calitate de beneficiar) si o persoana fizica neautorizata(cu diploma de formator dar care nu functioneaza ca PFA), pentru un curs de instruire pe Achizitii a salariatilor.
La formator nu se plateste onorariu pentru curs, dar se plateste transport si cazare.
Ce contributii se retin si se platesc la bugetul de stat la conventiile civile si cum se declara?

Alte discuții în legătură

Conventie civila Vioreld Vioreld salutare. vreau sa inchei cu o persoana fizica o conventie civila. intrebarea mea este ce se plateste in acest caz (doar impozitul de 16%)? cine plateste ... (vezi toată discuția)
Conventie civila Participant Participant Buna ziua! Mentionez ca este prima mea intrebare pe acest forum. In momentul de fata lucrez la o firma cu carte de munca CIM si toate drepturile. ... (vezi toată discuția)
O persoana fizica presteaza servicii pe conventii civile roman22 roman22 O persoana fizica presteaza servicii de salarizare intr-o singura luna, fara a fi angajat. Se poate incheia o conventie civila intre institiea beneficiara si ... (vezi toată discuția)