avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1165 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua, sunt însărcinată și m-am transferat la ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua, sunt însărcinată și m-am transferat la seral, mai ...

Bună ziua, sunt însărcinată și m-am transferat la seral,mai pot lua indemnizație de creștere copil?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:13, 18 Februarie 2025
Nu , trebuie sa urmati cursurile la zi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil felyfeurdean felyfeurdean Buna ziua.In cazul unei eleve de cl;asa a 11-a insarcinata ,18 ani care in semestrul al 2-lea s-a transferat de la liceu la seral -mai primeste indemnizatie de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copilului mama eleva Raluca2034 Raluca2034 Am o nelamurire. Am frecventat cursurile la zi 3 ani : 1 an de liceu (clasa a IX a) si 2 ani de scoala profesionala ( a X a si a XI a) apoi am optat pentru ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru cresterea copilului omama2 omama2 Sunt 19 ani, copilul meu a nascut in Mai 2012, iar eu am lasat scoala in clasa XII-a, in 2010 Octombrie din cauza insarcinarii si nu am putut sa finalizez ... (vezi toată discuția)