avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie pentru cresterea copilului mama eleva
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie pentru cresterea copilului mama eleva

Am o nelamurire. Am frecventat cursurile la zi 3 ani : 1 an de liceu (clasa a IX a) si 2 ani de scoala profesionala ( a X a si a XI a) apoi am optat pentru seral. Daca o sa fac un copil am dreptul la acea indemnizatie de 600 de lei pentru cresterea copilului pentru mame eleve? Precizez ca am 18 ani si ca sunt casatorita.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:25, 23 Octombrie 2020
Veti beneficia de indemnizatia pentru CCC daca frecventati, fără întrerupere, cursurile de zi ale învăţământului preuniversitar, inclusiv în cadrul programului "A doua şansă", sau, după caz, universitar la nivelul studiilor universitare de licenţă ori de master, precum şi ale învăţământului postuniversitar la nivel de masterat, organizate potrivit legii, în ţară sau în străinătate, într-un domeniu recunoscut de Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice, cu excepţia situaţiei de întrerupere a cursurilor din motive medicale.
Buna ziua,am terminat clasa 10 , un an am stat acasa , acuma merg pe clasa 11 la seral daca ramain insarcinata am dreptul la indemnizatie?
Ultima modificare: Vineri, 23 Octombrie 2020
BUGA ELISABETA, utilizator
Nu aveti dreptul la indemnizatie, daca urmati cursurile la seral.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Beneficiez de indemnizatie Capatina 1990 Capatina 1990 Buna ziua sunt eleva la seral am incercat sa depun acte pt indemnizatie copil dar mi s-a spus că trebuie sa am doi ani pe adeverinta de elev ca sa beneficiez ... (vezi toată discuția)
Despre indemnizatia de crestere a copilului (eleva) patyta patyta buna seara .as avea si eu o intrebare. sunt eleva in clasa a 11 la un liceu cu frecventa redusa si sunt insarcinata in luna a opta as dori sa stiu daca pot ... (vezi toată discuția)
Indemnizație de crestere a copilului Paie mihaela Paie mihaela Buna seara, sunt în clasa a 11-a însărcinată, am 18 ani și în semestrul al 2-lea m.am transferat de la liceu la seral -mai primesc indemnizatie de ... (vezi toată discuția)