avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Am fost lovit (nu a fost vina mea) dar nu am RCA. Ce ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Am fost lovit (nu a fost vina mea) dar nu am RCA. Ce se poate ...

Am fost lovit (nu a fost vina mea) dar nu am RCA. Ce se poate face?
Cel mai recent răspuns: Alex0770 , utilizator 22:26, 23 Februarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu trebuie sa faci nimic . Vinovatul trebuie sa te despăgubească . Este vorba despre distrugerea unui bun aparținând altei persoane .
Faptul că nu ai RCA ar fi afectat în cazul în care erați vinovat ... .

Alex0770 a scris:

Am fost lovit (nu a fost vina mea) dar nu am RCA. Ce se poate face?

Ai cumva vreo sursa sigura?
Buna seara. Ați rezolvat ceva ? Sunt in aceeași situație . Am fost lovită ,dar nu am RCA valabil. Am făcut amiabila,șoferul celeilalte auto a semnat ca a fost 100% vina lui și urmează sa am întâlnire cu valutatorul asigurării vinovatului.
Oare ma afectează cu ceva ca RCA-ul meu este expirat ?

Andredari a scris:

Buna seara. Ați rezolvat ceva ? Sunt in aceeași situație . Am fost lovită ,dar nu am RCA valabil. Am făcut amiabila,șoferul celeilalte auto a semnat ca a fost 100% vina lui și urmează sa am întâlnire cu valutatorul asigurării vinovatului.
Oare ma afectează cu ceva ca RCA-ul meu este expirat ?

Am trimis mail pentru constatatea daunei, pana aici nicio problema

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. am fost lovită ,dar nu am rca valabil. am făcut ... Andredari Andredari Buna seara. Am fost lovită ,dar nu am RCA valabil. Am făcut amiabila,șoferul celeilalte auto a semnat ca a fost 100% vina lui ,mi-a dat asigurarea lui și ... (vezi toată discuția)
Culpa comuna vs culpa necomuna conectionist conectionist Salut. Acum vreo vreo saptamana am avut parte de un incident rutier. Dadeam cu spatele intr-o parcare si am lovit pe cineva in portiera soferului (domnul ... (vezi toată discuția)
Nerespectare intelegere amiabila marcelino27 marcelino27 buna a-si avea si eu o intrebare pe 27 dec 2010 a fost lovit d o masina TIR din spate. am decis ca vom incheia intelegere amiabila. a doua zi am si fost la ... (vezi toată discuția)