avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Buna ziua Se poate intabula o constructie cu ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Buna ziua Se poate intabula o constructie cu autorizatie si receptie ...

Buna ziua
Se poate intabula o constructie cu autorizatie si receptie facuta inainte cu 30 de ani? si daca s-au facut unele modificari fata de proiect?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Vladislav20 , utilizator 16:30, 20 Februarie 2025
Realitatea din teren trebuie sa corespunda cu proiectul pentru a fi posibila intabularea.

Pinkovai a scris:

Buna ziua
Se poate intabula o constructie cu autorizatie si receptie facuta inainte cu 30 de ani? si daca s-au facut unele modificari fata de proiect?
multumesc

Se poate intabula ceea ce este "in acte". Pentru ce s-a facut ulterior va trebui un nou proiect pentru a-l putea inscrie in cartea funciara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara! un prieten are o casă pe care vrea să o vândă, ... DOC225 DOC225 Bună seara! Un prieten are o casă pe care vrea să o vândă, dar nu poate din cauza actelor. Nu a locuit in ea, fiind plecat la lucru in germania. Casa are ... (vezi toată discuția)
Mostenire cu probleme andreeava andreeava Am si eu o problema legata de o casa mostenita de sotul meu. De fapt este vorba de casa parintilor lui care au decedat, el fiind unicul copil automat a fost si ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, la vânzarea unui imobil extins cu autorizație de ... PAALEXA PAALEXA Bună ziua, La vânzarea unui imobil extins cu autorizație de construcție pe teren concesionat, dar neintabulat la OCPI, noul proprietar poate face ... (vezi toată discuția)